Onze aanpak in actie.

Wij richten ons werk op efficiëntie, effectiviteit en gebruiksgemak… Laat u vooral niet leiden door holle begrippen. Vraag vrijblijvend een demonstratie en laat u overtuigen dat wij daadwerkelijk kunnen bijdragen tot uw digitale oplossing. Daarbij kunt u zelf alle onderstaande punten aftoetsen aan een echte applicatie, een proof of concept.

Vraag een demo aan

De focus van ons maatwerk.

Snelheid

Wij zetten heel hard in op pure visuele snelheid en snelle interactie met de gebruiker. Elke muisklik moet resulteren in een volgende bewerking voor de gebruiker. Bij het schakelen tussen pagina’s is geen informatie uit de achtergrond nodig, alle gegevens zijn reeds beschikbaar en kunnen onmiddellijk worden gepresenteerd. Wij anticiperen uw volgende beweging. Navigeren doorheen de applicatie gebeurt bijgevolg in een oogwenk.

Real Time

Alle wijzigingen verschijnen live of in real time op het scherm zonder de browser te vernieuwen. Elke update van een tabel of grafiek gebeurt terwijl u ernaar kijkt. Vervelende laadtijden worden op die manier weggewerkt. Overbodige data wordt in de achtergrond opgeruimd.

Multi-User

Het ontwikkelen van een systeem voor het beheren van data door meerdere gebruikers op hetzelfde moment is een grote uitdaging. Onvolledige synchronisatie kan leiden tot verlies van data. Bij gelijktijdige wijziging van gegevens tussen gebruikers worden zij onderling via meldingen op de hoogte gebracht. Aanpassingen kunnen via dezelfde weg ongedaan gemaakt worden. Alle gegevens zijn op ieder moment op elke plaats raadpleegbaar en beschermd zonder de gebruiker te hinderen in zijn handelingen.

Meertaligheid

Wij houden van bij het begin rekening met de mogelijkheid om verschillende talen in een applicatie te kunnen gebruiken. Doordat wij elke applicatie in het Engels en in de taal van de gebruiker aanbieden kunnen wij achteraf zonder moeite extra gewenste talen implementeren. Anderstaligen werken zo eenvoudig samen op één en dezelfde applicatie.

Beveiligde Omgeving

Digitale dienstverlening brengt beveiligingsrisico’s met zich mee. Wij nemen alle maatregelen om de gebruiker tegen die risico’s te beschermen. Wij bieden out‑of‑the‑box autorisatie en authenticatie aan, zo is een applicatie niet toegankelijk voor derden na het uitloggen. Daar houdt het niet op. Wij versleutelen alle data en communicatie tussen de gebruiker en de server. Wij voeren continu en zonder tussenkomst updates door en hebben steeds werkende back‑ups beschikbaar voor het geval er toch iets zou mislopen.

Data in de cloud

Data maakt een applicatie waardevol. Die data overzichtelijk houden is van groot belang. Wij richten alle applicaties zo in dat het beheer een eenvoudige taak wordt voor de gebruiker. In een evolutie van geïntegreerde systemen zoals het internet der dingen is centralisatie en koppeling van data onmisbaar. Onze applicaties zijn in staat data van losstaande systemen samen te brengen en te visualiseren als één gestroomlijnd geheel. Wij denken niet alleen vooraf na over schaalbaarheid, wij testen alles in de praktijk uit met dummy data om daarna ten allen tijde te blijven waken over de correcte werking. Een toename van gegevens of een sprong in aantal gebruikers heeft gegarandeerd geen invloed op het beheer ervan.

Live Zoeken

Omdat wij alle data in de achtergrond laden, hebben wij bij het invullen van een zoekveld alle suggesties al beschikbaar. Wanneer u naar iets op zoek gaat kunnen wij onmiddellijk de gewenste gegevens doorheen de volledige applicatie tevoorschijn halen. Dit heeft een gigantische impact op de snelheid van werken voor de gebruiker.

De architectuur voor onze projecten.

Broncode

Elke interface wordt gebouwd met de JavaScript‑bibliotheek React. In de achtergrond draait het softwareplatform Node.js samen met de grootste opensourcebibliotheek ter wereld, npm. Elke regel code wordt geschreven volgens de meest recente ES taal specificatie. Git zorgt voor een zorgeloos beheer van alle broncode.

Data

Communicatie tussen alle verschillende systemen verloopt via een gedocumenteerde en herbruikbare definitie, een API. Elke applicatie communiceert met de API via REST of WebSockets. Uitgewisselde gegevens worden versleuteld met TLS.

Infrastructuur

Onze applicaties zijn beschikbaar op elk toestel die over een internetverbinding beschikt. Software wordt aangeboden als een dienst. Wij maken gebruik van de grootste cloudplatformen Amazon Web Services en Heroku. Via continuous delivery wordt een continue stroom van updates en nieuwe functies gecreëerd.

Overtuigd door onze aanpak?

Contacteer ons