Wat we doen.

Onze specialisatie is het uitwerken van een digitale oplossing volgens de noden van uw bedrijf of uw idee aan de hand van zorgvuldig gekozen technologie.

Wij bieden de digitale oplossing.

Software op uw maat

Met onze software krijgt u toegang tot al uw data op elke plaats op eender welk moment. Elke toepassing of applicatie bieden we aan als een online dienst, in de cloud. U bent nooit meer gebonden aan één apparaat of een vaste locatie.

Integratie bedrijfssoftware

Er zijn talloze goeie toepassingen op de markt. Vaak is voor uw bedrijf een uitbreiding of koppeling van verschillende beschikbare softwarepakketten aangewezen. Wij pikken ze uit en integreren ze naadloos in uw huidig systeem.

Advies & Opleiding

Wij geven u graag technisch advies. Wij halen samen het maximum uit uw softwaretools. Codens optimaliseert uw bedrijfsapplicaties. Wij zoeken het uit en gaan aan de slag. Wij geven opleidingen of workshops waar nodig.

  • Projectbegeleiding

  • Consultancy

  • Opleiding

Mobiele applicaties.

Wij bouwen uw mobile app voor iOS en Android. Met een applicatie speciaal gemaakt voor smartphone en tablet kunnen de mogelijkheden van het toestel optimaal benut worden:

  • GPS-tracking
  • Foto’s nemen met de camera en onmiddellijk opslaan
  • Notificaties ontvangen en versturen
  • Barcodes en QR codes scannen
  • Aanmelden met de ingebouwde vingerafdrukscanner of via gezichtsherkenning

Bij een mobiele applicatie is het ook mogelijk om verder te werken in de app zonder internetverbinding. Wanneer het offline toestel op een later tijdstip opnieuw verbinding maakt gebeurt de synchronisatie automatisch in de achtergrond.

Codens ontwikkelt professionele applicaties in React. Dezelfde technologie wordt gebruikt door bedrijven als Facebook, Airbnb en Netflix.

Door gebruik te maken van afzonderlijke componenten wordt elke bouwsteen van een native applicatie herbruikbaar in verschillende besturingssystemen en toepassingen.

Platformen

Mobiele Applicaties

Webontwikkeling.

Van een koppeling met uw backoffice tot online formulieren en configurators. Wij maken uw website dynamisch met aangepaste modules. De limieten van uw CMS systeem zijn voor ons de start.

Technologie

Webontwikkeling

E-commerce.

Starten met uw webshop? Wij maken webwinkels met kassasynchronisatie en bijhorende bestelapplicatie. Geef uw producten een gezicht met ons PIM‑systeem en vind ze terug met de barcode in uw online catalogus.

Platformen

E-commerce

Datavisualisatie.

Dankzij onze live dashboards verzamelt u in real time nieuwe inzichten en business intelligence over uw bedrijfsactiviteit. Wij brengen nieuwe kennis uit verschillende databanken samen op een overzichtelijk en beveiligd platform.

Datavisualisatie

ERP & CRM.

Beheer orders, planning, tijdsregistratie, werkroosters en facturatie. Vervang uw voorraadlijsten in Excel door een online softwarepakket. Magazijnbeheer in de cloud. Uw klantenbestand moet met zorg beheerd worden. Breng e‑mail, documenten en agenda samen in één toepassing en krijg inzicht in uw projecten.

Software

ERP & CRM

Internet of Things.

Hebt u al aan IoT voor uw bedrijf gedacht? Connecteer machines, apparaten, sensoren, chatbots, track & trace op een modulaire en configureerbare manier. Integreer intelligente toegangscontrole, camerabewaking en bezoekersbeheer in gebouwen of op evenementen.

Tools

Internet of Things

Kunnen wij helpen met uw oplossing?

Contacteer ons