Over ons.

Wij zijn dé oplossing voor start‑ups, scale‑ups en KMO’s die de volgende stap richting volledige digitalisering durven zetten.

Wie we zijn.

Davy Declerck - Zaakvoerder - Codens

Davy Declerck

Simon Waerenburgh - Zaakvoerder - Codens

Simon Waerenburgh

Onze troeven.

Onafhankelijk Advies

Onafhankelijk advies

We zijn niet gebonden aan vaste softwarepakketten van specifieke partners. Dit zorgt ervoor dat we steeds met open vizier op zoek kunnen gaan naar uw ideale oplossing.

Korte Communicatielijnen

Korte communicatielijnen

Wij begeleiden onze klant doorheen het volledige traject. Van intakegesprek over realisatie tot oplevering. Ook achteraf blijven wij uw persoonlijk aanspreekpunt.

Nieuwste Technologieën

Nieuwste technologieën

Codens is een jong en dynamisch team, steeds op zoek naar innovatieve oplossingen. Met ons arsenaal aan cutting-edge technologieën heeft uw project meteen een stap voor op de concurrentie.

Blog

Internet of Things: Dom apparaat wordt slim

Vandaag zijn al heel wat toepassingen onder de noemer 'Internet of Things' beschikbaar. Niet alle apparaten kunnen echter met een netwerk verbonden worden. Toch zijn er creatieve oplossingen mogelijk voor dit probleem.

Bestaande oplossingen of toch software op maat?

Het is niet altijd de beste oplossing om alles van de grond af op te bouwen. Indien er kant-en-klare softwarepakketten voor uw project te verkrijgen zijn, zou het onnodig veel tijd en geld kosten om hetzelfde resultaat te bekomen.

Alle inzichten

Kunnen wij u helpen?

Contacteer ons